До кінця поточного року в Україні запрацює онлайн-послуга первинної реєстрації автомобіля.

Про це на зустрічі, присвяченій розвитку електронних сервісів в Україні, повідомив заступник голови Державного агентства з питань електронного урядування України Олексій Віскуб, передає "УНІАН".

"Запустимо первинну реєстрацію авто, це плани на один-два місяці. До кінця року це точно запрацює", - сказав він.

За його словами, вже у вересні представлять кабінет перевізника з інформацією про всі ліцензії і дозволи перевізника та інше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Віскуб підкреслив, що, насамперед, необхідно ввести електронні послуги у будівельній, земельній, соціальній сферах та реєстрації автомобілів. Це, переконаний він, відповідатиме послугам, визначеним у директиві Європейського Союзу. Вони повинні надаватися онлайн у кожній країні, що входить до ЄС.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", українці пояснили, чому вибирають вживані європейські автомобілі замість нових вітчизняних.