П'ятирічний хлопець виявив вдома в туалеті пітона довжиною близько метра.

Випадок трапився в Англії, у місті Саутенд, передає "ВВС".

Дитина сильно злякалась, коли піднявши кришку унітазу побачила там змію, розповіла мама хлопчика Лора Коуел.

При цьому вона відзначає, що каналізація вдома була забита вже кілька днів і вони не могли зрозуміти причину.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Змія виявилась дитинчам королівського пітона, який є найменшим представником цього роду, загальна довжина сягає 1,5 м. Ці змії є неотруйними.

Пітона забрали представники місцевого зоомагазину. Коли змію дістали, вона "пахла відбілювачем і трохи туалетом", зазначила Лора Коуел.

Власник зоомагазину, який забрав пітона, Роб Єлдхем розповів, що змія швидше за все втекла від сусідів. Також він зазначив, що пітон виглядає здоровим, тож він не міг "жити" в каналізації тривалий час.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", до австралійського телеканалу завітав незвичний гість – в редакцію заповзла рептилія та причаїлась на столі одного з працівників. Півтораметровий строкатий пітон ледве не зірвав ефір телеканалу.