Спадкоємець британського престолу принц Вільям уперше прокоментував інформацію про третю вагітність своєї дружини Кейт Міддлтон.

Під час конференції з питань психічного здоров'я та вдосконалення діяльності поліції, яка пройшла 5 вересня в Оксфорді, він поскаржився, що зараз у Кенсингтонському палаці "мало сплять" через токсикоз Кейт. Про це пише західна преса.

Майбутньому поповненню герцог Кембриджський дуже зрадів, але вважає, що спочатку герцогині потрібно дати час для подолання поганого самопочуття, а вже потім можна буде святкувати.

Брат Вільяма, принц Гаррі, дещо раніше висловився з приводу вагітності невістки, назвавши новину "щастям для всіх".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Цікаво, що саме 5 вересня французький суд постановив стягнути з редакції журналу, який опублікував відверті знімки Кетрін, 100 тисяч євро.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", 4 вересня Кенсінгтонський палац оголосив про третю вагітність Кейт Міддлтон. Дружина принца Вільяма на деякий час утримається від участі в публічних заходах через своє самопочуття.