На військовому полігоні "Десна", що в Київській області, пройшли змагання кращих снайперів Збройних Сил нашої держави.

Відповідне відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook оприлюднило Міністерство оборони України.

"Їх робота тиха і непомітна. Вони повинні вміти маскуватися, рухатися, як пантери, потрапляти в ціль з першого разу і мати скажений запас терпіння в засідках і фізичну витривалість. Але кожен з них дійшов ледь не найвищого ступеня майстерності і щодня прагне бути кращим, сильнішим. І вони стають. Гордість країни, гордість Збройних Сил. Володарі снайперських гвинтівок і заклинателі оптичних прицілів", - йдеться у підписі до ролика.

Кращі снайпери ЗСУ! Змагання! Їхня робота тиха і непомітна. Вони мають вміти маскуватися, рухатися, як пантери, влучати в ціль з першого разу та мати шалений запас терпіння у засідках і фізичну витривалість. Але кожен з них дійшов чи не найвищої ступені майстерності і щоденно прагне бути кращим, сильнішим. І вони стають. Гордість країни, гордість Збройних Сил. Володарі снайперських гвинтівок та заклинателі оптичних прицілів! Відео: Навчальний центр "Десна"

Posted by Міністерство оборони України on Tuesday, 5 September 2017

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", через проведення російсько-білоруських навчань "Захід-2017" Україна посилила заходи безпеки на всіх ділянках кордону.