Виконавець головної чоловічої родлі в культовому телесеріалі "Твін Пікс" Девіда Лінча Кайл МакЛоклен поховав усі надії фанатів на продовження картини.

Він заявив, що фінальні епізоди саги є останніми, і розмов про новий сезон не ведеться у принципі, пише західна преса.

Як відомо, рейтинги у фіналу третього сезону виявилися рекордно низькими, що не сприяє бажанню авторів проекту продовжувати його.

Така новина шокувала шанувальників серіалу, оскільки остання серія мала абсолютно відкрите закінчення: агент Дейл Купер сидить в Червоній кімнаті і Лора Палмер щось шепоче йому на вухо. Після цього у глядачів виникла маса запитань: чи жива все-таки Лора Палмер і що буде далі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Чутки про те, що нових зйомок не буде, не дивують, оскільки режисер "Твін Пікса" Девід Лінч полюбляє залишати прихильників у невіданні.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", актор серіалу Джеремі Ліндхольм ризикує потрапити за ґрати за серйозне побиття своєї колишньої.