Голлівудська акторка Анджеліна Джолі переживе ще одну серйозну операцію. Цього разу зірку турбує варикозне розширення вен.

Вперше 42-річна артистка зіткнулася із захворюванням кілька років тому - якраз перед весіллям з Бредом Піттом.

Тоді вона вирішила відкласти хірургічне втручання, тому що ще до кінця не відновилася після перших двох операцій – подвійної мастектомії та видалення яєчників. На цей крок Джолі пішла, щоб не допустити розвитку онкологічних захворювань, до яких у неї виявили генетичну схильність.

За акторкою всюди слідували репортери, які засипали її настирливими питаннями про грудні імплантати, і найменше Анджеліні хотілося знову привертати до себе увагу преси.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Тепер же відкладати операцію більше не можна - варикоз досяг тієї небезпечної стадії, коли утворення тромбів може становити загрозу для життя.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Джолі повідомила радісну звістку.