Заступник начальника генштабу ЗС Росії генерал-полковник Істраков поскаржився на представників української сторони Спільного центру контролю і координації припинення вогню та стабілізації лінії розмежування. Вони, нібито, дуже сильно утискають та ображають російських колег.

У соцмережі потрапила копія листа генерала зі скаргами. Він написав, що російським офіцерам обмежили доступ до лінії зіткнення. Військових РФ, за його словами, не пускають до міста Соледар, підконтрольного Україні.

Генерал поскаржився, що російським представникам не дають спілкуватися з місцевим населенням. Але найбільше його обурило те, що військовим РФ заборонили відвідувати басейн і займатися спортом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Істраков написав в листі, що деякі українські військові, нібито, навіть грублять російським генералам і йдуть на відкриті сутички з ними. Але у росіян не складаються стосунки навіть з бойовиками на Донбасі.

Один з терористів заявив, що начальником "штабу" ДНР "призначили капітана армії РФ, який до цього шість років служив рядовим. Підвищення він отримав тільки за те, що приїхав на Донбас.

"Такого не покарають, у нього не голова, а бетоніт ... Там ніякої не може бути ініціативи", - поскаржився бойовик.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, на Донбасі парафіяни збунтувалися проти московських попів.