В українській столиці почала орудувати місцева "Сонька Золота Ручка", яка прямо з тіла знімає коштовні прикраси. Під удар потрапляють відвідувачі супермаркетів.

Про останній з випадків у "Сільпо" на Харківському шосе повідомляє Київ Оперативний на своїй сторінці в Facebook.



"Сьогодні у мене відбулася неприємна історія - прямо з руки зняли золотий браслет! Ситуація сталася в овочевому відділі магазину "Сільпо", який на Харківському шосе, 168!", - розповіла спільноті постраждала і додала, що вже написала заяву до правоохоронних органів.


Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дівчина попросила користувачів уважніше придивитися до фотографій з камер відеоспостереження. Можливо, хтось упізнає підозрювану.






Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що для киян підготували статистику найнебезпечніших районів, де злодієві орудують найактивніше.