Сьогодні вранці, 6 вересня, в Києві на Московському мосту сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода.

Таксист на чималій швидкості влетів в Suzuki, на щастя, ніхто не постраждав. Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці в Facebook.

Виявилося, що винуватець аварії знаходиться в п'яному угарі. Мало того, він виявився наркозалежним. Ніяких документів на машину у чоловіка не виявилося, рівно як і особистого посвідчення або паспорта. Єдине, що він зміг показати правоохоронцям, це довідка про звільнення з місць позбавлення волі.



"Намагався втекти. Наздогнали, повернули. Грошей немає, документів немає, прав немає. Нещодавно вийшов із зони", - прокоментувало співтовариство.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як у Києві винуватиця аварії побила водія з інвалідністю.