Компанія Alcraft Motor Company, що базується у Великобританії, оголосила про плани щодо створення електромобіля, що вміщує в собі продуктивність і елегантність, притаманну багатьом англійським маркам, при цьому за середньою ціною.

Проте, все не так райдужно: компанія представила лише концепт, а не працюючий прототип автомобіля. Використання електричного силового агрегату дозволяє збільшити вільний простір збільшивши обсяг багажника до 500 літрів. І хоча в концепті знаходиться тільки электродвижок, компанія планує зробити можливість встановлення інших видів двигунів.

Хід авто на "рідному" движку складе 483 кілометри. Потужність двигуна дозволяє розігнати авто до 100 за 3.5 секунд, в той же час як Tesla здатна розігнатися за 2.5 секунди.

Alcraft планує продавати електромобіль за ціною від 168 000 до 188 000 доларів. Про дату релізу розробники не повідомили.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що расскрыта таємниця самогубств китів.