Переважна кількість цифрових пристроїв, створених для слабозорих людей, спілкувалися з користувачем за допомогою звуку. Це неминуче створювало ряд додаткових незручностей. Адже в такому випадку доводилося або користуватися фурнітурою і захистити себе від можливих звуків небезпеки навколишнього світу, або дозволити оточуючим чути твою особисту інформацію. Пристрої ж які дозволяють читати по техніці Брайля, як правило, не дуже зручні у використанні. За статистикою ними користується не більше 5% слабозорих людей.

Нові ж години корейського виробника DOT відображають інформацію за допомогою чотирьох активних динамічних осередків Брайля. Bluetooth дозволяє з'єднати їх зі смартфоном і працювати з інформацією з більшості додатків. Причому швидкість зміни символів користувач може самостійно відрегулювати. Крім того відкритий інтерфейс дозволяє користувачам допрацьовувати пристрій під свої потреби. Бічні кнопки дозволяють відправляти з пристрою найпростіші повідомлення.

Розробка такого продукту зайняла у корейців близько трьох років і зібрала кошти у 140 тисяч інвесторів з усього світу. Вже в цьому році перші 100 тисяч з них отримають свої годинники. Інші замовники випробовують новинку в 2018 році. Крім того тисяча пристроїв за ціною 320 доларів буде продана в столиці Великобританії.