Український актор та письменник Антін Мухарський розповів в інтерв'ю Politeka про народження сценічного ім'я Орест Лютий, під яким він відомий у літературному світі.

Мухарський вів корпоратив людини з "Партії регіонів" у 2011 в Одесі. Тоді він обмінявся фразами українською з Володимиром Олійником, який сьогодні переховується у Росії. За лаштунками до нього підбігла жінка та у грубій формі заборонили розмовляти українською.

"Тому я зрозумів, що це війна. Війна на моєму особистому рівні. Я прийняв цю війну, і, в принципі, розумію, що так – мова нас дійсно розділяє. Розділяє нас на українців і росіян", - розповів Мухарський.

Артист додав, що не варто його плутати з Орестом Лютим, адже це його сценічний образ. Однак, за словами Мухарського, цей персонаж житиме, доки триває війна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мухарський назвав головну проблему української влади.