Розробники з корейської студії Bluehole розповіли, як будуть йти справи в Playerunknown's Battlegrounds з тими гравцями, які нечесні по відношенню до інших гравців.

Ця проблема вже давно є актуальною для Playerunknown's Battlegrounds, оскільки деякі гравці заходять на матч і просто нічого не роблять, заробляючи очки за те, що вони просто виживають, сидячи в кущах. Гравці скаржилися розробникам про проблеми, і автори пообіцяли виправити цю хитрість.

Як розповіли представники Bluehole, всього лише п'ять відсотків всіх гравців займаються тим, що стоять на місці у матчі. І хоча компанія говорить, що скарга занадто перебільшена, розробники направлять сили працівників на вивчення проблеми з "ледачими" геймерами.

Це означає, що найближчим часом рішення чекати не варто. Також невідомо, як саме розробники будуть боротися з цією проблемою. Швидше за все, буде перероблена система підрахунку очок за матч.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що розробники Borderlands підігріли інтерес фанатів.