У Росії незрячому чоловікові чиновники зробили "найкорисніший" для нього подарунок.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Житель Сахаліну Степан Папілян вже давно звертався з проханням про білу тростину, яка йому життєво необхідна для пересування по вулицях міста. Він також дуже хотів отримати спеціальний термометр, який озвучує температуру.

Чоловік буквально завалив чиновників проханнями. Вони все ж прислухалися до нього і подарували портативний телевізор.

"Дивний подарунок, враховуючи, що мені вже досить довгий час не можуть надати засоби реабілітації - тростину і термометр, який озвучує температуру. Це потрібні, необхідні для мого життя речі, зате привезли телевізор. Трагедія не в тому, що я осліп, трагедія в тому , що чиновники абсолютно не замислюються над тим, що вони роблять ", - поділився враженнями від подарунка Степан Папілян.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чоловік займається вивченням держзакупівель для потреб людей з обмеженими можливостями. Це дозволило припинити махінації в цій сфері. Він також домігся, щоб в місті з'явилися пішохідні переходи для незрячих, де регулярно відбувалися аварії.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, американська компанія Microsoft допоможе незрячим людям побачити світ за допомогою високих технологій.