Колеги Олега Винника часто задаються питанням: що такого знаходить прекрасна половина людства у ньому? Творці проекту "Х-фактор" спробували пояснити цей феномен.

На думку продюсерів та музичних критиків, артист виграє не тільки за рахунок вокальних даних: важливу роль відіграє репертуар, який що називається "лягає на душу". Жінки часто намагаються знайти в текстах його пісень власне відображення.

"Подивіться, як він виглядає! Тексти пісень зачіпають душу. У кожного виникають асоціації: це ж про мене", - зазначив продюсер Володимир Бебешко.

Погодився з ним і Павло Зібров, який також вміє підкорити чарівну половину глядацької зали:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Він тонко відчуває, що потрібно жінці. Жінці, якій і 18, і 30, і 45 років".

Телеведуча Світлана Вольнова висловила свою жіночу позицію з цього приводу. Для неї успіх Винника на проекті – це результат його харизматичності, якою музикант успішно користується.

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилися невідомі подробиці з особистого життя Винника.