Український актор та письменник Антін Мухарський розповів в інтерв'ю Politeka, чому пропрацював на посаді радника міністра культури лише півтора місяці.

Він назвав роботу у Міністерстві культури забюрократизованою, нецікавою і безнатхненною, адже люди там лише створюють видимість роботи. Письменник не хотів бути до цього причетним.

"Побачивши всю цю кухню з середини, я усвідомив – мені там нема чого робити. Я взагалі вважаю, що Міністерство культури – це опція, яка дісталася нам у спадок від Радянського Союзу. Всі ці звання – народні артисти, заслужені артисти. В мене немає нічого спільного з номенклатурою, бюрократією, чиновниками", - заявив Мухарський.

Він додав, що робить внески у процвітання України. Мухарський представив альманах "Національна ідея модерної України", в якому зібрані інтерв'ю з видатними українцями.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно Мухарський озвучив головну проблему української політики.