Портал "Знай.uа" зібрав топ-5 найдорожчих стартапів, які зазнали краху в 2017 році.

1. Quixey. Зібрано 164,9 млн доларів інвестицій. Quixey запущений як мобільна пошукова компанія, але пізніше компанія вирішила зробити цифровий помічник для додатків.

2. Beepi. Отримано 148,95 млн доларів інвестицій. Інтернет продажу уживаних автомобілів. Один з колишніх співробітників розповів, що стартап витрачав близько 7 млн доларів в місяць, маючи в штаті максимум 300 співробітників.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

3. Auctionata. Зібрано 95,65 млн доларів. Стартап призначений для трансляції онлайн-аукціонів з образотворчого мистецтва та колекцій. Але низька швидкість з'єднання під час трансляцій поставила на ідеї крапку.

4. Yik Yak. Зібрано 73,5 млн доларів. Анонімний додаток активно стали використовувати різного роду кіберхулігани і торговці наркотиками, його навіть заборонили в деяких навчальних закладах.

5. Sprig. Зібрано 56,7 млн доларів. Sprig, стартап, який виробляв і постачав власну їжу. Sprig експериментував з деякими цікавими стратегіями, начебто співпраці з місцевими шеф-кухарями, в останні кілька місяців свого існування.

Раніше портал "Знай.uа" розповів про топ-10 найпопулярніших стікерів Telegram.