Російське телебачення поповниться черговою українською зіркою естради. Співачка Віра Брежнєва буде вести одну з розважальних програм.

Вона з'явиться на шоу "Успіх" на каналі СТС. Це російська адаптація формату The Final Four, в якому вокалісти разом із зірковими тренерами борються за місце на музичному олімпі без допомоги продюсерів.

"У світі чимало успішних прикладів self-made знаменитостей, які домоглися успіху своїми силами - Тейлор Свіфт, Ед Ширан, Oxxxymiron, Макс Корж. Їх приклад підтверджує правила нового часу: тепер важливо тільки те, наскільки ти талановитий, харизматичний, крутий, в решті решт. Здорово, що канал СТС вирішив ризикнути і показати всій країні, що справжньому таланту продюсер не потрібен ", - попіарила російське шоу Брежнєва.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, українська співачка Світлана Лобода знайшла собі нове місце роботи.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще