У дуже неприємній ситуації опинилася одна з австралійських шкіл, вклавши у електронного листа посилання на, дуже м’яко кажучи, не учнівський контент.

Як передає The Daily Mail, адміністрація навчального закладу для старшокласників на півострові Морнінгтон розіслала школярам запрошення взяти участь у благодійному сніданку, що мав відбутися у вересні. Проте замість посилання для реєстрації на участь у лист вклали посилання на ресурс з матеріалами порнографічного характеру.

Зрозумівши, що сталося, у школі постаралися видалити всі відправлені листи, і зараз керівництво закладу проводить перевірку, намагаючись з’ясувати, хто ж допустив такий прокол.

Паралельно всі адресатам відправили нові листи з проханням не переходити за вказаним у попередній кореспонденції посиланням.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За словами директора школи Стюарта Джонсона, педколектив розуміє серйозність проблеми і "глибоко розкаюється".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", американська вчителька проміняла роботу з дітьми на зйомки у фільмах для дорослих.