Наступного року фестиваль українського духу "Бандерштат", який уже дев'ять років проходить у Луцьку, ймовірніше за все, проведуть у Києві.

Але точна дислокація десятого ювілейного фесту поки невідома, повідомляє "Комсомольская правда в Украине".

"Справа в тому, що цього року закінчується оренда іподрому, який встиг стати беззмінним місцем проведення фестивалю. Та й хочеться розвиватися. Тож, можливо, переїдемо в наступному році до Києва - на Співоче поле або музей "Пирогово", наприклад" – розповідають організатори.

Як варіант, пофестивали двічі – і в Луцьку, і в Києві, або ж зробити міні-версію у Володимир-Волинському.

"Цього року у нас справжній прорив: рекордного розміру наметове містечко на території фестивалю, величезна кількість гостей: є і з Челябінська, і з Білорусі, - говорять організатори. – Були роки, коли ми йшли в "мінус", і коли в нуль. У минулому перерахували 70 тисяч гривень на покупку джипа батальйону "Айдар", в цьому допоможемо 14-й бригаді Володимир-Волинського".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читайте також: В Івано-Франківську влаштували "Глобальне село" (відео)

"Бандерштат" – всеукраїнський фестиваль української альтернативної музики, який знайомить з творчістю багатьох українських гуртів різних напрямків. Також на фестивалі проходять різноманітні майстер, які пропагують проукраїнський стиль мислення, українську мову, культуру, життєву активність.

Цьогоріч він проходить з 31 липня по 2 серпня. У лайнапі фенстивалю - Onuka, O.Torvald, Фіолет, Роллікс, Тартак, Карна, Тінь Сонця та інші. Серед гостей фестивалю багато відомих політикв, громадських діячів та військових.