На окупованих територіях Донбасу спостерігається активізація в рядах проросійських найманців. Бойовики готуються до навчань.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю "Армія ФМ". Він зазначив, що бойовики надумали провести маневри одночасно російськими навчаннями "Захід-2017", які пройдуть в середині вересня на території Білорусі.

"На сьогоднішній день ситуація (в ОРДЛО, - ред.) залишається складною. Сьогодні йде активна підготовка навчань першого і другого АК. Ми не виключаємо, що вони будуть проводитися на тлі навчань" Захід-2017 ", - розповів представник військової розвідки.

Скібіцький пояснив, що вся система оперативної і бойової підготовки терористів на Донбасі тісно пов'язана з Південним військовим округом армії РФ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, президент Росії Володимир Путін натякнув, чого чекати від російської армії, якщо Україні нададуть летальну зброю.