Зірка франшиз "Черепашки-нідзя" і "Трансформери" Меган Фокс розповіла про складнощі материнства.

31-річна актриса та її 44-річний чоловік Брайан Остін Грін виховують трьох хлопчаків - 4-річного Ноа, 3-річного Боді та однорічного Джорні.

"Я не висипаюся вже майже рік. За цей час жодного разу не проспала всю ніч. Все ще годую Джорні грудьми, він часто прокидається, а потім приходять двоє старших синів, будять мене і лягають у моє ліжко", - зазначила Фокс.

Однак недосип для зірки - не найстрашніше. Під час останньої вагітності вона набрала багато зайвої ваги, і вперті кілограми ніяк не хотіли йти - а для акторки це проблема.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я багато тренувалася, щоб повернути форму після народження Джорні. Цього разу мені по-справжньому довелося боротися. У мене були дуже довгі пробіжки. Це було жахливо!" - зізналася Меган.

Втім, зусилля не були марними - вже через рік після пологів Фокс запросили стати обличчям рекламної кампанії бренду нижньої білизни Frederick's of Hollywood.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", голлівудська матуся похвалилася розкішною фігурою.