З санкціонованим обшуком додому та на роботу до львівського олігарха й президента ФК "Карпати" Петра Димінського прийшли слідчі Національної поліції.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив народний депутат Антон Геращенко.

За його словами, метою обшуків є пошук зразків ДНК Димінського для порівняння їх зі знайденими в автомобілі Mersedes, водій якого став винуватцем смертельної дорожньо-транспортної пригоди. Як відомо, 18 серпня іномарка олігарха врізалася в машину з 31-річною Наталією Трілою за кермом біля села Ямельня на Львівщині. Від отриманих травм дівчина померла на місці.

43-річний охоронець багатія Андрій Борщ заявив, що в той момент за кермом Mersedes був він, хоча свідки стверджують протилежне і переконані: Димінський хоче уникнути відповідальності. Після аварії, не надавши першої медичної допомоги постраждалій, він пересів у позашляховик Lexus і втік з місця події.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За словами Геращенка, олігарх два тижні тому покинув територію України на приватному літаку і до сих пір не повернувся. Наразі він має стату свідка.

“Але з кожним днем слідчі Національної поліції збирають все більше фактів і доказів, які можуть привести до зміни процесуального статусу Петра Димінського”, – написав нардеп.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", нині свідки бояться говорити про те, що бачили, оскільки побоюються помсти з боку людей впливового львіського бізнесмена. У випадку, якщо його провина буде доведена, йому загрожує тюремне ув’язнення за грубе порушення правил дорожнього руху.