Українці мало не влаштували "гуляння на кістках". У Мелітополі під час облаштування клумб знайшли людські кістки та черепи.

Про це повідомляє Стіна.

Людські залишки виявили у землі, яку привезли для облаштування клумб у місцевому сквері. Як розповіли місцеві мешканці, цю землю привезли із сусіднього парку, де наразі копають котлован для водойми. Ймовірно, ці кістки належать загиблим у Другій світовій війні солдатам.

Проте міський голова Іван Федоров запевнив, що землю привезли із села, що знаходиться неподалік Мелітополя. А захоронення знаходилось в іншому місці, подалі від того, де копають озеро.


Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Грунт в місті складується різний, я за всім не стежу", - додав мер.

Після цього інциденту землю з кістками вночі вивезли КАМАЗами у невідомому напрямку.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в Росії чоловік пішов рибалити, а замість риби "зловив" людські черепи.