Молдавські військові візьму участь в міжнародних військових навчаннях Rapid Trident-2017 Україні.

Про це сказала прес-секретар уряду Стелла Ністор, передають місцеві ЗМІ.

"Рішення пана президента не завадить участі Національної армії у військових навчаннях в Україні, оскільки рішення уряду відповідає законодавству. Так, Національна армія візьме участь в цих навчаннях, згідно з рішенням уряду", - сказала Ністор.

Варто відзначити, що між урядом і президентом в Молдові через це великий скандал. Президент країни Ігор Додон призупинив рішення уряду і заборонив військовим їхати в Україну. Він вважає, що рішення про це має приймати головнокомандувач, тобто президент.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Іншої думки прем'єр Павло Філіп. Він вважає, що армії потрібне тренування. Також він дорікнув президенту, що він вже скасував п'ять таких поїздок. Згадав він також і про фінанси, які втратила країна через відмову. У зв'язку з цим прем'єр звернувся до міністрів знайти спосіб відправити війська на навчання в Україну.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "влада" невизнаної Придністровської молдавської республіки намагається вийти з мирної угоди по врегулюванню ситуації в регіоні.