Парижанка Лорі Сінаковскі вирішила підзаробити на власній квартирі, здавши в оренду через популярний сервіс Airbnb. Проте жінка навіть не здогадувалась, на що клієнт перетворить її новеньке помешкання. Гість зробив із квартири справжнє сміттєзвалище, а щоб ліквідувати наслідки, жінці довелося звертатися за допомогою до спеціалістів.

На знімках, які парижанка опублікувала в мережі, видно, що приміщення завалені різним сміття, у кожній кімнаті вона побачила купи порожніх пляшок з-під алкоголю. А ліжко та диван були загиджені фекаліями та сечею.

Жінка звернулась до адміністрації Airbnb за поясненнями, проте вони запевнили, що попередній орендавець залишився задоволений цим чоловіком, який приїхав із Канади. Також в службі додали, що подібні випадки трапляються, проте вкрай рідко, із 30 тисяч зданих квартир, лише одиниці були сильно пошкодженими.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Канадцю знадобилося всього лише три тижні, щоб перетворити квартиру на помийку. У ній навіть завелися комахи. Жінка звернулась за допомогою до спецслужб, щоб повернути квартирі нормальний вигляд, адже зараз вона просто непридатна для життя.

За підрахунками 23-річної власниці, канадець завдав збитків приблизно на 10 тисяч євро.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві мати 12 дітей заборгувала за комуналку рекордні півмільйона гривень.