В Україні почав дешевшати скраплений газ, ціни на який у серпні виросли на 50-70% і досягли рекордних рівнів в 16-17 грн за літр.

У середу вартість СПБТ ПАТ "Укргазвидобування" на аукціоні на Українській енергетичній біржі знизилася на 15,6-20,2% у порівнянні з останніми торгами, що пройшли 22 серпня, передає "Інтерфакс-Україна".

Нині тонна скрапленого газу коштує 21,7-23,47 тис. грн.

Подешевшав і зріджений газ ПБА. Ціна зменшилася на 17,8% - з 28,57 тис. грн до 23,47 тис. грн за тонну. Мінімальна вартість – 21,99 тис. грн./тонна.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стрибок цін на газ для заправки автомобілів визвав неабиякий ажіотаж та обурення серед водіїв. І якщо учасники ринку пояснювали це явище дефіцитом, то влада заговорила про змову і диверсію, а АМКУ порушив справу.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", подорожчання газу спровокувало ріст цін на послуги таксі в Києві.