Мережу зворушило весілля скаліченого українського воїна, який нещодавно після важкої травми повернувся з передової.

Вадим отримав серйозне поранення, яке прикувало молодого хлопця до інвалідного візка. Тепер йому заново потрібно вчитися жити, знову вчитися ставати на ноги та звикати вже до іншого життя. Проте всі вірять, що Вадиму вдасться з усім упоратися, адже він тепер не сам. Нещодавно український герой відгуляв весілля. Його кохана постійно поруч та допомагає пережити наслідки страшних подій на Донбасі.

"Поруч з ним його Олена - красива, яскрава, з приголомшливою посмішкою, з упевненістю, що вона підніме його на ноги, і ця дівчинка зробить для цього все, що можливо і неможливо. Сьогодні плакали всі, хто був на церемонії, навіть дівчина, яка здійснювала весільний обряд", - пише в Twitter користувач під ніком Артур.


Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Заради такої почне не лише ходити, а й бігати, літати…", - додав чоловік.

Інші користувачі висловили своє захоплення парою. Ця історія багатьох змусила пустити сльозу та відчути гордість за наших співвітчизників, які пройшли всі жахи війни та не втратили жагу до життя.



Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", поранений український воїн, який пережив тринадцять операцій, нещодавно одружився та тепер заново вчиться жити у світі без війни.