Українська співачка Гайтана, яка влітку вперше стала мамою, поділилась кумедним знімком новонародженої донечки Ніколь та розповіла, де купує іграшки для малечі.

А сторінці в Instagram артистка показала, як спить її донечка, якій немає ще й двох місяців. Дівчинка лежить на животі серед яскравих подушок у вигляді звіряток.

Допис, поширений Gaitana Essami (@gaitana_music) Вер 4, 2017 о 2:05 PDT

Крім того, чорна перлина української естради похвалилась, що часто обирає для своєї крихітки іграшки вітчизняного виробництва. Зокрема співачка опублікувала знімок, на якому позує із подушкою у вигляді кролика.

Допис, поширений Gaitana Essami (@gaitana_music) Вер 1, 2017 о 4:11 PDT

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"А у нас в Україні теж виробляють стильні, модні і якісні речі","За всі подушечки ручної роботи, окреме СПАСИБІ" - пише зірка.

Гайтана, як завжди не показує обличчя маленької донечки. Проте користувачі змогли розгледіти розкішне темне волосся та засипали співачку та її крихітку компліментами.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Гайтана показала, як заколисує свою маленьку донечку та які колискові їй співає.