Російська супермодель Наталія Водянова поностальгувала в соціальній мережі Instagram, опублікувавши чорно-білий знімок 20-річної давнини.

На ньому тоді ще 16-річна красуня, котра тільки робила перші кроки в індустрії моди, позує топлес, прикриваючи груди кішкою породи сфінкс. На її голові красується щось схоже на капелюшок з пташиних крил.

"Можна сказати – сімейний портрет. Дуже пишаюся Мертом і Маркусом – 20 років незабутньої історії разом", - підписала знімок Водянова.

Вона мала на увазі найвідоміший у світі дует фен-фотографів Мерта Аласа і Маркуса Піггота, з якими працює від старту своєї кар’єри. Їм довіряють рекламні кампанії такі гіганти модної індустрії як Louis Vuitton, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Gucci, Fendi, Yves Saint Laurent, Givenchy і багато інших. А їх моделями незмінно стають перші красуні подіумів і шоу-бізнесу. Нині один їх знімальний день коштує 100 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фото моделі зібрало десятки тисяч лайків та понад сотню схвальних коментарів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Водянова підтримала екологічну моду.