Сьогодні, 2 серпня, у Львові на території 80-ї Об'єднаної аеромобільної бригади відкрили пам'ятний знак на честь загиблих під час бойових дій в АТО.

На відкритті пам'ятника виступив мер міста Андрій Садовий, який привітав усіх із 23 річницею десантних військ, пише "Високий замок".

"Якщо ти хочеш спати спокійно, ти маєш мати силу, маєш мати сильну армію. Враховуючи сьогоднішню геополітичну ситуацію в світі, я переконаний, що кожен здоровий чоловік повинен вміти володіти зброєю, повинен вміти захистити себе, свою сім`ю, своїх рідних", – заявив Садовий.

Читайте також: У Львові відзначили свято Героїв (фото)

Мер також запевнив, що міськрада й далі допомагатиме бійцям АТО та їх сім'ям. "Кожна родина, яка живе у Львові, яка втратила годувальника, яка має важкі житлові умови, має отримати від міста помешкання. Ми почали вже такий будинок будувати", – розповів Андрій Садовий.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, вчора активісти закликали львів'ян прийти до військових частин і прив'язати до паркану жовто-блакитні стрічки – як вияв підтримки та поваги до десантників.