Ураган Ірма: американців попередили про смертельну небезпеку

Потужний ураган "Ірма", якому вже присвоїли найвищу категорію небезпеки за шкалою Саффіра з п'яти можливих, невблаганно наближається до Флориди, руйнуючи все на своєму шляху.

Чергові переговори в Мінську: названо головні підсумки

В ході чергових переговорів Тристоронньої контактної групи по Донбасу в Мінську сторони обговорювали питання про особливий статус Донбасу. Про це сказав після переговорів спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік.

Переговори по Донбасу: Україна поставила ультиматум Путіну

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скасувати указ російського президента Володимира Путіна про визнання паспортів "ДНР"/"ЛНР" та створити робочу групу по кордону закликала українська сторона у Мінську під час переговорів Тристоронньої контактної групи по Донбасу.

Зачепило за живе: мережу розчулило весілля пораненого українського героя

Мережу зворушило весілля скаліченого українського воїна, який нещодавно після важкої травми повернувся з передової. Вадим отримав серйозне поранення, яке прикувало молодого хлопця до інвалідного візка.

Російські пілоти випробували терпіння бельгійців

По тривозі підняли 5 вересня в небо бельгійські F-16 на перехоплення двох російських винищувачів Су-27, пілоти яких не називали себе і не контактували з цивільними органами управління повітряним рухом.