Мережу "підірвали" образи народних депутатів України, в яких вони у вівторок, 5 вересня, прийшли у Верховну Раду.

Відповідними знімками поділилася блогер Олена Добровольська в соціальній мережі Facebook.

"У програмі "Факти" ICTV це називається "Топ найспокусливіших нарядів першого робочого дня Верховної Ради". Які спокуси мали на увазі автори матеріалу, я так і не змогла до кінця усвідомити, але пройти повз, звичайно, не змогла також. Радує одне - у цьому скликанні майже немає жахів пластичної хірургії, як це було в часи видатні Бондаренок, Богатирьових та Ганни Герман. Або рівень пластичної хірургії значно пішов уперед, або важка праця в кулуарах ще не встигла спотворити обличчя персонажів трилерів", - написала вона.

Так, за словами автора публікації, представниця "Народного фронту" Тетяна Донець відвідала Раду в сукні-вишиванці від українського дизайнера Юлії Магдич, вартість якої становить 37 тисяч гривень.

Народний депутат Вікторія Войціцька вибрала спокусливу яскраво-червону сукню з глибоким декольте.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"У цьому образі "училки" добре все. І червоний колір, і окуляри, і декольте. І тема цицьок розкрита", - підписала кадр Добровольська.

Надія Савченко для робочого дня одягла чорний піджак та подовжену спідницю. Як бачимо на фото, сам костюм нардепа виглядає досить дивно та навіть безглуздо.

Депутат Марія Іонова вбралася у сукню-пальто вартістю в три тисячі доларів.

"Прийшла в пальто вартістю 78 000 гривень. Нищебродство. Пальто називається "Опіум", - підкреслила блогер.

Користувачі мережі по-різному відреагували на побачене, залишивши під фото величезну кількість коментарів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Савченко похвалилася новим безглуздим нарядом.