Український журналіст Дмитро Гнап проаналізував на сторінці у Facebook аргументи тих людей, хто виступає проти єврономерів.

Гнап навів приклад: противники "євроблях" говорять, що це небезпечно, адже у випадку ДТП винуватця неможливо знайти. Однак журналіст саркастично заявив, що українські в'язниці забиті мажорами на українських номерах, а водіїв на "євробляхах" вже немає куди пакувати.

"Як там Стасік Толстошеєв? Як там Денис Молоток? Для цих хлопців "євробляхи" - западло, тому вони успішно вбивали людей і таранили патрульні "Пріуси" на Мерседесах з українськими номерами. І прекрасно почувають себе на волі сьогодні. Тому що коли замість справжньої поліцейської реформи у нас "перевдягання мусорів", то байдуже на яких номерах коїться ДТП, хоч на новозеландських", - написав Гнап.

Про "євробляхи". Давайте оцінимо аргументи тих, хто проти. 1. "Євробляхи - це незаконно!" - кажуть противники "...

Posted by Dmytro Gnap on Wednesday, 6 September 2017

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Він зазначив, що німецька поліція знаходить винуватців ДТП навіть з албанськими номерами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", урядовий квартал заполонили власники автівок на єврономерах.