Швейцарська компанія Kapanu впровадить AR в кабінети стоматологічних процедур, щоб клієнти могли вибрати відтінок і вигляд зубів до того, як їх встановлять.

Kapanu заздалегідь візуалізує результат роботи з зубами пацієнта, а пацієнту потрібно буде просто навести iPad на своє обличчя, і у відображенні він побачить себе, але вже зі здоровими зубами завдяки функції доповненої реальності.

Однак, для коректного функціонування програми, необхідно зробити 3D сканування порожнини рота. Але творці кажуть, що подібну процедуру зараз проводять у більшості стоматологічних кабінетах, так що це не стане перешкодою. Після обробки даних про щелепах пацієнта, додаток в реальному часі накладе на них віртуальний макет підсумкового результату. Так що пацієнт зможе оцінити різницю і швидше зважитися на зміни.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що японці зароблять на грибах і сонячної енергії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще