До моторошної ДТП на Рівненщині, в якому загинули п'ятеро відомих українських політологів, причетні не тільки водій фури та Opel.

На своїй сторінці в Facebook радник міністра МВС Антон Геращенко заявив, що до трагедії причетний кожен, хто краде на будівництвах автодоріг, і ті, хто, бажаючи заощадити час і гроші, їздить на перевантажених фурах. Виходячи зі слів водія лісовоза, що вижив, Opel різко змінив траєкторію і вилетів на зустрічну. Геращенко вважає, що ймовірною причиною трагедії могло стати те, що дорожнє покриття було гарненько продавлене перевантаженими фурами, через що на дорозі пояілвась колія, яка зробила аварію практично невідворотною.

"Шлях на мокрій дорозі - це важлива, але не єдина причина цієї трагедії. Скажу чесно, судячи по стрілці спідометра, яка завмерла навічно, швидкість авто була вищою за дозволену в цьому місці на цьому шляху. І це також повинно бути нагадуванням всім, що перевищення швидкості, яке здається комусь скороминущим веселим молодецтвом, може в одну секунду означати вірну загибель як для водія, так і для пасажирів", - підсумував радник Авакова.


Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що розповів водій фури після страшної аварії, в якій загинули п'ятеро політологів: Олександр Маслак і Олександр Ніконоров, викладач Києво-Могилянської академії Олексій Курінний і експерт з децентралізації, колишній глава офісу реформ в Донецькій області Сергій Попов.