Новий прилад Welbi визначає швидкість биття серця людини на відстані. Технологія була розроблена NASA для пошуку жертв в місцях лих, але стартап V-Sense Medical планує використовувати його для моніторингу стану здоров'я літніх людей і пацієнтів клінік.

Крім визначення наявності або відсутності дихання, прилад визначає швидкість биття серця. Спочатку компанія хотіла виготовити прилад, для моніторингу стану здоров'я за маленькими дітьми, однак ринок переповнений аналогами. Компанія врахувала, що ринок приладів догляду за літніми людьми все ще не освоєний, і це відмінний шанс зайняти лідируюче місце на цьому ринку.

Welbi достатньо лише підключити до Wi-fi, і прилад почне безперервне сканування приміщення з допомогою вбудованого радара, радіочастотний сигнал якого по-різному відбивається від тіла людини в залежності від його дихання і серцевого ритму.

На одноразовий збір даних у пристрої йде 30 секунд, після чого Welbi направляє їх у хмарну систему в мобільному додатку. Родичі можуть у режимі реального часу стежити за станом літнього родича.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що японці зароблять на грибах і сонячної енергії.