Жителі Кримського півострова на своїх сторінках в соціальних мережах показали колись гарну річку Салгир, розташовану в центрі Сімферополя. Тепер же це більше нагадує стічну канаву: на дні лежать гори сміття, запах відповідний.

Ні місцева "владиа", ні комунальники нічого виправляти, по всій видимості, не збираються, і це незважаючи на плачевну ситуацію з чистою водою на півострові. Відповідне відео на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Заїр Акадиров. "У цьому відео хочу показати вам, в якому іншому вигляді знаходиться річка Салгир в самому центрі Сімферополя. Сміття, бруд на дні річки дуже псують загальну картину", - підписав він публікацію.

Люди, які приїхали декілька років тому на ПМЖ в Крим, скаржаться на те, як повільно, але вірно, вулиці, парки і водойми занепадають, у той час як при українській владі за чистотою того ж Салгира пильно стежили. Також городяни скаржаться на занадто часті відключення води, про які не попереджають і невідомо, як довго це триватиме в черговий раз.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Керчі окупанти розвели вогнище з продуктів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще