Миротворці ООН повинні бути не тільки на лінії розмежування в зоні АТО, але й на російсько-українському кордоні. Лише так можна буде почати врегулювання конфлікту на Донбасі.

Про це повідомив засновник партії "Основа" Сергій Тарута. Він зазначив, що про миротворчу місію заговорила і Росія. Важлива заслуга в цьому спецпредставника США в Україні Курта Волкера.

"Україна не була головною в цих переговорах. Більш того, ми бачимо і знаємо, що немає прямого контакту між Росією і Україною, тому це треба записувати на перемогу США". - пояснив політик.

Він додав, що українська влада не докладає зусиль до вирішення конфлікту на Донбасі. Нинішні дії дипломатії не роблять належного ефекту. Тарута сказав, що в зв'язку з цим західні політики постійно закликають до переговорів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нардеп вважає, що Мінськ не дуже комфортний майданчик для переговорів по Донбасу. Його варто змінити і для цього найкраще, на думку політика, підійде Відень.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Росія підготувала проект щодо введення миротворців на Донбас. Резолюцію вже направили на розгляд Ради безпеки ООН.