7 вересня в український прокат виходить один з найбільш очікуваних фільмів жахів усього року – "Воно". Досить багатостраждальна прем'єра, адже фільм хотіли запустити у виробництво ще в 2009 році. Спочатку режисером повинен був стати Кері Фукунага, але студії здалося, що його підхід був занадто похмурим. Тому за "Воно" взявся Андрес Мускетті. Незважаючи на те, що досвід у нього в хоррорах був невеликий, зате який – фільм "Мама" оцінили всі, і критики, і глядачі.

Сюжет фільму "Воно"

Кінець 80-х років. Маленькі брати роблять невеликий кораблик, щоб запустити його по калюжах. Коли все готово, брати виходять на вулицю, але з необережності, один з них випускає кораблик, який падає в злив. Пробігаючи вздовж каналізації, молодший з братів бачить клоуна з корабликом у руці. Але забрати його не вийшло, клоун відкусив руку дитині і затягнув тіло в каналізацію.


Час йде, а діти всі так само часто зникають. Друзі, зниклих не залишають надії знайти своїх однолітків. Але, з часом вони розуміють, що в місті живе чудовисько, яке раз у 27 років прокидається, і поїдає дітей. Прозвали його "Воно". І, розуміючи, що ніхто дітям не повірить, вони вирішують раз і назавжди покласти цьому край, і розібратися з "Воно".

Висновки про фільм "Воно"

В першу чергу хочеться сказати про те, що під час перегляду фільму варто забути про саму книгу. Незважаючи ні на що, у Мускетті вийшов абсолютно окремий фільм. Але, те, що він не так сильно схожий на книгу, як того хотілося б фанатам Кінга, не робить киноекранизацію "Воно" поганою.


Фільм Мускетті без сумнівів можна назвати одним з кращих жахів 2017 року. Тому головна порада – розслабтеся і отримуйте задоволення. І тільки час покаже, наскільки хорошим буде "Воно" серед усіх екранізацій Кінга, який і так вже досить багато: Втеча з Шоушенка, Зелена миля, Імла, Керрі, 1408.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще