Акторка театру і кіно Марина Владі, яка є вдовою видатного співака та поета Володимира Висоцького, розповіла, як він ставився б до сучасної Росії.

На думку Владі, сьогодні Висоцький навряд займався б театром і, швидше за все, був би опозиційно налаштований до президента Володимира Путіна та усієї російської влади.

"Яке б у нього було громадянство? Яка політична позиція? Я не можу сказати. Але ми були з ним в цьому досить близькі, так що, я думаю, він думав би, як і я: це не зовсім те, про що ми мріяли для Росії", - розповіла вдова.

Владі також пригадала радянські часи. За її словами, у СРСР була виключно політична та поліцейська влада (що його й погубило), але не було влади грошей, як сьогодні у Росії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Висоцький отримав місце у рейтингу найвпливовіших росіян за останні сто років.