В Украні створили дитячу музичну гру-караоке, в якій звучатимуть пісні у виконанні Андрія Кузьменка.

Про це повідомили на сторінці гурту "Скрябін" у Facebook.

"Ще минулого року Кузьма та гурт Скрябін спільно з Спільнота Nravo Kids розпочали роботу над дитячою грою "Всяка сузика", де відомі дитячі пісеньки "Лисичка-сестричка", "Два веселі гусі", "Ходить гарбуз по городу" у виконанні Андрія Кузьменка і Олі Лізгунової та сучасному аранжуванні Кості Сухоносова", - йдеться в повідомленні.

Виконавці гри повідомляють, що вона доступна для власників айфонів, смартфоні на Android та Windows Phone. Скачати її можна безкоштовно.

Nravo Kids - це спільний проект компанії Nravo (міжнародний розробник мобільних ігор) та активних українських батьків, які ініціюють якісні навчальні курси для розвитку дітей.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Присвячений Скрябіну рекордний радіоефір триватиме 55 годин

Нагадаємо, що у Львові створять простір на честь фронт-мена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка. Через це у батьків співака були конфлікти з місцевою владою через гальмування з боку других процесу створення парку. На сьогодні ці розбіжності зникли, парк побудують на конкурсній основі.