Популярна соціальна мережа Instagram - це притулок мільйонів б'юті-блогерів з усього світу і невичерпне джерело натхнення для інших користувачів. Щодня в мережі з'являється новий б'юті-тренд. І з кожним разом - все більш екстравагантний.

Цього разу в центрі уваги знову опинилися брови. Цього року над ними вже неабияк поворожили - спочатку вкладали у формі пір'я, потім покривали золотом, блискітками і стразами, а ще - приклеювали "перуки", пише Clutch.

Але межі досконалості - немає. Тому експерти придумали абсолютно новий спосіб укладання. Мережу "підірвали" хвилясті брови!

Все почалося з експерименту популярного б'юті-блогера Джесіки Бродерсен. Її знімки настільки припали до душі підписникам, що брови-змійка моментально стали трендом сезону.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Вищипувати нічого не потрібно – лише вкласти волоски гелем у формі хвилі.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", сучасна Фріда Кало приголомшила соцмережі.