В Україні дуже велика увага прикута до ввезення автомобілів на єврономерах. Але в той же час, в країну паралельно везуть безліч гаджетів і іншої техніки, яка також не розмитнюється.

Про це повідомив блогер Сергій Наумович в Facebook. Він зазначив, що частка нелегально ввезених в Україну смартфонів за скромними підрахунками становить десь 50%. Їх легко перевірити за допомогою бази легальних IMEI. Блогер сам вирішив перевірити свій смартфон, і той виявився "сірим".

Аналогічна ситуація, за його словами, спостерігається й з ноутбуками. У магазині при покупці клієнтові пропонують нанести лазером кирилицю на клавіатуру. Також продають і європейські блоки живлення до них, замість американських. Високий попит на них говорить про те, що контрабанда в країні процвітає. Ці товари, за словами Наумовича, значно легше провезти в Україну.

"Інша справа - автомобілі. Їх в сумці, в кишені не провезеш. Авторинок України давно осідлала група олігархів і не збираються звідти сповзати. Ці товариші досить багаті, щоб проплатити істерію" убий євробляхера "в ЗМІ та соціальних мережах", - пояснив блогер.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, журналіст проаналізував аргументи тих українців, які виступають проти власників авто з єврономерами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще