Серйозне похолодання різко обірвало останні літні дні, в той час як прогноз синоптиків обнадіює: літо пішло, але обіцяло повернутися. Вже на цих вихідних стовпчик термометра скакне до 30 градусів.

Як повідомляє портал "Стіна", в південних регіонах країни вже в п'ятницю температура досягне 24 - 27 градусів тепла. І тільки на півночі осінь продовжить панувати: максимум, на який зможуть розраховувати мешканці Волині і Рівненської області, - 17-21 градус вище нуля.

У п'ятницю погода порадує мешканців української столиці теплою і сухою погодою, температура повітря протримається в межах 18-20 градусів.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що експерти назвали цілих п'ять причин полюбити золоту пору.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще