Російська модель Катерина Лісіна увійшла до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовших ніг у світі серед жінок.

У сім'ї 29-річної дівчини всі високого зросту. Але вона перевершила всі очікування родичів. Модель завжди дивиться на батьків і братів зверхньо. А точніше, з висоти - 205,7 см.

Спочатку дівчина потрапила на сторінки Книги рекордів Гіннеса як найвища модель у світі. А потім подала заявку й на титул найбільш довгоногої. Довжина її лівої ноги - 132,8 см, правої - 132,2 см.

У дитинстві Лісіну постійно дражнили і називали "шпалою" і "драбиною". Свій високий зріст дівчина вирішила застосувати в спорті і записалася в секцію баскетболу.

Так почалася її успішна спортивна кар'єра - в 2008 році команда Каті завоювала бронзову медаль на Олімпіаді в Пекіні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Втім, мрією дівчини завжди було стати моделлю. Тому вона кинула м'яч, одягла підбори і почала пробивати дорогу в моделинг. Лісіна дуже сподівається, що встановлені рекорди допоможуть їй побудувати кар'єру.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", фітнес-модель похвалилася пишними формами.