З літом цікаві заходи Києва не нікуди не поділись. Їх, напевно, стало ще більше. І особливо у вересні. Звичайно, більшість із них платні і не всім по кишені. А сходити в цікаве місце іноді так сильно хочеться. Тому, ми вирішили розповісти вам, які будуть безкоштовні заходи у Києві у вересні.

Демонстрація японської чайної церемонії
Коли: 9 вересня
У скільки: 11.30 та 14.00
Де: перший корпус КПІ

Цей захід Києва буде проходити в рамках року Японії в Україні. І тому, в КПІ справжні майстри з міста Кіото, проведуть справжню японську чайну церемонію. Напевно це буде дуже цікаво, особливо любителям східної культури.

Виставка безпородних собак
Коли: 9 вересня
У скільки: з 10 ранку
Де: ВДНГ

Так званий "Кубок барбоса" буде проходити вже в 10 раз. Буде величезна кількість самих різних конкурсів, які напевно сподобаються не тільки учасникам, але і глядачам.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

JAZZ HVLV
Коли: 10 вересня
У скільки: 20.00
Де: двір бару "Хвильовий"

Це буде справжня джазова класика, як обіцяють організатори. До того ж, всім хто прийде сюди, обіцяють не тільки прекрасну музику, але і дуже зручні лежаки, і багато напоїв.

Концерт Biblioteq Mdulair і Synkie
Коли: 10 вересня
У скільки: 20.00
Де: VCRC, Глибочицька 44

Розповісти про таку подію Києва досить складно. Як мінімум, тому що назвати, або описати музику, яку ми тут почуєте, звичайними словами не вийде. Адже осцилографи, синусоідали і частотні коливання — ось що стане джерелом звуку в цей вечір. Сказати, що це цікаво – нічого не сказати. На таке треба подивитися.

Велопарад "Осінній Ретро Круїз"
Коли: 17 вересня
У скільки: 13.00
Де: Оперний театр, вул. Володимирська, 50

В історичному центрі Києва пройде ретро велокруіз. Мало того, що це буде виглядати дуже цікаво, так ще й будуть вибирати найкращий велосипед, а його власнику дадуть призи. І, до речі, для всіх бажаючих, організатори готують секретну ретро вечірку.