У Черкасах волонтери, які займаються захистом бездомних тварин, організували акцію "Чашка доброти". З кожної чашки кави, яку гості закладу замовлятимуть у кафе, кошти будуть перераховувати у фонд захисту тварин.

Про це повідомляє місцева зоозахисниця Леся Матвєєва.

Акція "Чашка доброти" триватиме у Черкаських закладах харчування до кінця серпня. Зібрані гроші зоозахисники планують витратити на їжу для тварин у притулку на Черкащині. Про кожну витрачену копійку обіцяють обов`язково прозвітувати.

Читайте також: Кішка Мурка, якій відірвало лапки снарядом, стане мамою

Зоозахисниця Матвєєва годує собак черкаського комунального притулку для тварин вже не один рік. Проте постійно годувати такими стравами більше 300 собак, які тут живуть, просто немає фінансової можливості. На корм для одного пса у день витрачають п`ять-десять гривень. Саме тому у зоозахисників виникла ідея збирати кошти самостійно за допомогою благодійної акції.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще