Бойовики "ЛНР" відзначилися новим провалом, пов'язаним з розбудовою "молодої республіки". Зброя на окупованих територіях Донбасу виявилась значно доступнішою, ніж звичайні продукти харчування.

Про це повідомив український блогер Сергій Іванов в Facebook. Він опублікував розцінки на зброю у бойовиків "ЛНР". В окупованому Красному Лучі автомат Калашникова з двома магазинами можна купити за тисячу рублів. У 250 рублів обійдеться граната Ф-1.

У той же час ціна на один кілограм свинини на окупованих територіях стартує з 350 рублів. У соцмережі бурхливо відреагували на "прейскурант".

Користувачі пропонують виміняти у бойовиків на свинину "Гради". Хтось вважає, що так можна буде легко вирішити проблему демілітаризації.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"А скільки Град коштує? Чи можемо його на свиню поміняти?", "Все просто виявляється, потрібно їх купити за свинину", "Ось і вирішена проблема демілітаризації))", "Є м'ясо на пару АКМ. Де поміняти?", - прокоментували ціни в соцмережі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, журналіст розповів, чому "ЛНР" і "ДНР" виникли окремо на Донбасі.