У Сполучених Штатах випустили колоду гральних карт із зображеннями Путіна та інших політичних діячів зі спільними поглядами на світ. На зовнішній стороні колоди намальовані зелені матрьошки з автоматами.

Саме таку колоду карт подарував американець, який приймав участь у Кримськотатарському конгресі в Анкарі. Президент РФ представлений у колоді піковим тузом. Окрім нього присутні багато кримських діячів, серед яких "прем'єр" Аксьонов, Володимир Константинов (п'ятірка трефа), представник президента Росії у Криму Олег Белавенцев (бубновий валет), "голова" Севастопольського міськуправління Олексій Чалий (п'ятірка бубна).

Серед дуже цікавих слід виділити кримського прокурора Поклонську, яка стала бубновою дамою та екс-президента України Януковича, який зображений у вигляді пікової шістки.

Читайте також: В Минкультуры заявили, что решение Путина Херсонеса не несет никакой силы

Нагадаємо, що під час проведення конгресу президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив про підтримку кримських татар та заявив, що ніколи не визнає Крим російським.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще